Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Baby Matex Relaxačný vankúš pre matku aj dieťa Relax

Relaxačný vankúš Relax bol vyrobená z 100% bavlny a jej náplňou je antialergický perličkový mikrogranulát. Vďaka takejto výplni sa poduška dokonale prispôsobuje telu matky a udržiava stabilnú a pohodlnú pozíciu matky a dieťaťa počas dojčenia. To však nie je všetko, čo vankúš Relax ponúka.


210
Hmotnosť
Relaxačný vankúš pre matku aj dieťa Relax
Výpredaj
Veľkosť:

190 cm

Zloženie surovín:

Obal:
100% bavlna
100% bavlna

Náplň:
Antialergický perličkový mikrogranulát
Antialergický perličkový mikrogranulát

Po dojčení môže byť použitá ako polohovací vankúš, ktorý sa v noci dá použiť ako valček pod nohy alebo ako opierka na uľavenie unavených svalov a obnovenie síl po celodennom namáhaní. Poduška získala pozitívne hodnotenie od Ústavu matky a dieťaťa a Národného ústavu verejného zdravia (PZH) a má tiež štatút zdravotníckej pomôcky.
Počas kŕmenia:

Vankúš BabyMatex RELAX je dokonalým pomocníkom. Už v prvých dňoch kŕmenia sa často objavujú rôzne ochorenia. Sú to predovšetkým natiahnutie svalstva chrbta a krku, rovnako ako rany prsníka, vyplývajúce z nesprávneho uloženia dieťatka počas kŕmenia. Navyše môže dôjsť väčšiemu namáhaniu dolnej časti chrbtice, čo môže byť problematické aj po dlhom čase po pôrode.
Vankúš RELAX značky BabyMatex umožňuje matkám pohodlnejšie a ľahšie kojenie, významne zmierňuje oblasť rúk, ramien, krku a chrbta. Perličková výplň udržiava stabilnú a pohodlnú polohu matky a dieťaťa počas kŕmenia, bez ohľadu na to, či dieťa je kojené v polohe sedu alebo v ľahu. Môžete tiež po...užiť vankúš ako opierku chrbta a umiestniť ho ako podkovu na prednej i bočnej strane.

VIAC


210
Hmotnosť