Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Mamijux® Anjelsky zvonček MAMIJUX® nôžky s bielymi krištálmi

Najkrajší šperk pre budúcu matku. Prívesok Mamijux vydáva jemný zvuk zvončekov, ktorý dieťa počuje od 20 týždňa. Tento zvuk ho môže sprevádzať a upokojovať aj po narodení . Traduje sa, že anjel strážny počuje jemný zvuk zvončekov a zostáva blízko matky a dieťaťa aby ich chránil.


010
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť
Anjelsky zvonček MAMIJUX® nôžky s bielymi krištálmi
Výpredaj

Každá sada obsahuje:

1 prívesok zvaný Mamijux ( priemer 20 mm ) v medi so strieborným galvanickým povlakom
1 prívesok tvaru nohy s kryštálmi v bielej farbe
1 elegantná retiazka z chirurgickej ocele ( 110 cm dlhá, nastaviteľná )

Darčekové balenie .
Kolekcia MAMIJUX®, elegantné a vyhľadávané, sú nádherné guľaté prívesky so zvukom jemnosti, určené pre ženy v očakávaní. Sú vyrobené z medi so strieborným povlakom, spojené oceľovou retiazkou a ozdobené nádherným príveskom v rôznych variantoch, s logom MAMIJUX®. Sú ideálne pre budúce mamy s rafinovaným a súčasným vkusom.

Niektoré modely sú zdobené kryštálmi alebo farebnou smaltovanou úpravou, aby tieto šperky boli ešte elegantnejšie a aby dodávali viac svetla osobe, ktorá ich nosí.

Zvuk anjelských zvončekov MAMIJUX® je možné počuť od dvadsiateho týždňa tehotenstva. Keď sa dieťa narodí, bude si môcť pamätať na tú melódiu, ktorá ho sprevádzala v matkinom brušku. Táto spomienka bude vzácna a pomôže mu upokojiť sa, pretože vzbudí pocit ...ochrany a exkluzívneho pútavého vzťahu s jeho mamou.

Dĺžka retiazky je navrhnutá tak, aby ležala na matkinom brušku, aby jej zvuk mohol byť počutý malým dieťaťom.

Šperky MAMIJUX sú synonymom kvality a rafinovaného dizajnu, ktorý vychádza z neustáleho hľadania nových tvorivých nápadov, ktoré vyhovujú požiadavkám najnáročnejších zákazníkov.

Prestavujú dokonalý darček pre budúcu mamu, pretože okrem toho, že sú krásnymi šperkami, sú aj šťastnými amuletmi pre mamu a budúce dieťa. Tradícia hovorí, že ochranný anjel počuje tú melódiu a zostáva pri mame a dieťati, aby ich chránil.

Šperky sú balené v fialovej škatuľke so znakom MAMIJUX a farebne pestrým dnom so zábavnými vzormi. V každej škatuľke sa nachádza popis, ktorý vysvetľuje, čo sú anjelské zvončeky, v taliančine aj v angličtine.


VIAC


010
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť