Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Avionaut Avionaut autosedačka Isofix Glider 9-18 kg Carbon Race red

Autosedačka Glider Isofix je určená pre deti od 9 do 18 kg (cca od 9 mesiacov do 4 rokov). Autosedačka ergonomického tvaru rastie s Vaším dieťaťom a zaručuje mu po celý čas používania maximálny komfort a bezpečnosť.
Absolútna bezpečnosť detí! Tento cieľ je pre výrobcov autosedačiek Avionaut najdôležitejší. Autosedačky sú vyrábané v súlade s princípom "tvrdá škrupina, mäkké vnútro".


12
Hmotnosť
3-7 dní
Dostupnosť
Avionaut autosedačka Isofix Glider 9-18 kg Carbon Race red
Autosedačka zodpovedá norme ECE R44 / 04.

Rozmery Š x V x H:
44 × 66 × 62 cm
44 × 66 × 62 cm

Hmotnosť:
12,5 kg
12,5 kg

Autosedačky pre deti Avionaut boli navrhnuté v spolupráci s projektantmi a konštruktérmi so skúsenosťami v leteckom odvetví. Cieľom bolo vytvoriť úplne bezpečné a pohodlné autosedačky pre deti. Zárukou kvality autosedačiek Avionaut je ich kompletná výroba v Európe, zaručujúce úplnú kontrolu nad ich výrobou a použitými materiálmi.

Každá autosedačka sa skladá z vrstvy veľmi pevného materiálu, zaručujúceho najlepšiu ochranu pred nárazmi. Vnútro autosedačiek obsahuje penový polypropylén EPP, ktorý je schopný znižovať otrasy, ktorým je dieťa vystavené počas cestovania autom.

Okrem bezpečnosti a pohodlia je pri navrhovaní autosedačiek Avionaut kladený dôraz aj na funkčný dizajn. Materiál i vzhľad poťahov autosedačiek zodpovedá súčasným trendom v oblasti dizajnérstva a automobilového priemyslu. Regulácia uhla sklonu umožňuje Vášmu dieťaťu cestovať v polohe, ktorá je najvhodnejšia pre jeho vek.

EPP penová polypropylénová opierka pohodlne podopiera hlavu vášho dieťaťa.

Hlboké bočné opie...rky zaručujú dodatočnú ochranu v prípade bočného nárazu.

Vďaka schránke na návod na použitie v zadnej časti autosedačky máte vždy návod po ruke.

Autosedačka sa do automobilu inštaluje v smere jazdy s pomocou Isofix úchytov a opornej nohy, ktoré sú zárukou dokonalého upevnenia sedačky v aute. Dieťa je pripútané 5-bodovým bezpečnostným pásom.

Výmenné vložky na sedenie Vám umožnia osviežiť jej vzhľad.
Môžete ich zakúpiť ako dodatočné príslušenstvo. Mäkká vložka zaručuje dieťaťu aj počas dlhých ciest tepelný komfort a cirkuláciu vzduchu. Poťah môžete prať v práčke.


VIAC


12
Hmotnosť
3-7 dní
Dostupnosť