Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Akuku A0516 Sieťka na podávanie potravy

Dávkovač/sieťka je určená na bezpečné podávanie čerstvého ovocia, zeleniny, syra alebo sušienok. Je špeciálne užitočná pri prechode na pevnú stravu. Eliminuje riziko udusenia nerozžutými kúskami potravy. Ideálna pre malé detské rúčky. Skvele sa osvedčuje pri prechádzkach alebo cestovaní. Súčasťou je kapsula, ktorá chráni sito pred znečistením. Počas prerezávania zúbkov sa môže používať aj ako hryzák.


010
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť
A0516 Sieťka na podávanie potravy
Eko produkt

Návod na použitie: Sieťku udržiavajte čistú. Pred prvým a každým ďalším použitím ju umyte vo vode s jemným čistidlom a dôkladne prepláchnite. Prelejte horúcou vodou. Po niektorých ovocných druhoch (napr. banán) môžete na čistenie sito použiť kefku, aby ste ho dôkladne očistili od zvyškov jedla. Sieťku nie je vhodné umývať v umývačke riadu, ohrievať v mikrovlnke ani dezinfikovať. Na dezinfekciu ju občas môžete poliať horúcou vodou.
Pozor! Produkt nie je hračkou. Skladujte ho mimo dosahu detí. Pred každým použitím skontrolujte sieťku. V prípade prvého značného poškodenia alebo opotrebenia - zhoďte ju. Nesprávne čistenie, skladovanie a používanie môže poškodiť produkt. Pamätajte!
Pri jedle nenechávajte dieťa bez dozoru dospelého.
Súčasťou je náhradná výmena sito.
Produkt je úplne bez bisfenolu A (0% BPA).
Odporúča sa pre deti od 6 mesiacov."


010
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť