Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Avent Responzívna fľaša Natural 240 ml SCY933/01

Cumlík Natural Response podporuje prirodzený rytmus kŕmenia dojčiatka, uľahčuje spojenie dojčenia prsníka a fľaše. Cumlík je vybavený unikátnym otvorom, ktorý spôsobuje vytekanie mlieka len v okamihu aktívneho sania dieťaťom. Tým sa zabezpečí, že keď dieťa prestane sať, aby načerpalo vzduch, mlieko tiež prestane tiecť.
VYBERTE SPRÁVNU RÝCHLOSŤ PRIETOKU POTRAVY PRE VAŠE DIEŤA
Každé dieťa sa stravuje inak a vo vlastnom tempe. Pri návrhu cumlíka sme zohľadnili rôzne rýchlosti prietoku potravy, čo umožňuje úspešne nájsť tú, ktorá najlepšie vyhovuje potrebám dieťaťa, a prispôsobiť fľašu jeho individuálnym požiadavkám. Všetky cumlíky Natural Response sú vyrobené z mäkkého silikónu.
Otvor cumlíka bol skonštruovaný tak, aby mlieko vytieklo len vtedy, keď dieťa saje. Tým sa zabezpečí, že mlieko sa nikde nevyleje.


045
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť
Responzívna fľaša Natural 240 ml SCY933/01
Novinka
Eko produkt
Obsah balenia Fľaša pre dojčatá 120 ml 1 ks
Cumlík so reguláciou prietoku (2 rýchlosti) 1 ks"

Podpora prirodzeného rytmu sania dojčaťa
cumlík imitujúci prs • 1 fľaša • 120 ml • cumlík s reguláciou prietoku (2 rýchlosti) • 0m+
Antikolikový ventil udržuje vzduch preč od bruška dieťaťa počas kŕmenia, obmedzujúc koliku a nepriaznivé pocity.
Široký, mäkký a elastický cumlík imituje tvar a faktúru ženskej prsnej žľazy, pomáhajúc dieťaťu prisať sa a pokojne piť.

ĽAHKÉ POUŽITIE, ČISTENIE A SKLADOVANIE
Široké hrdlo fľaše uľahčuje naplnenie a čistenie. Produkt sa skladá len z niekoľkých častí, čo umožňuje rýchlu a jednoduchú montáž.
Fľaše a cumlíky Philips Avent Natural sú vyrobené z materiálu neobsahujúceho bisfenol A*.
Sklenená fľaša Philips Avent je vyrobená z najvyššej kvality borosilikátového skla, ktoré sa vyznačuje odolnosťou voči vysokým teplotám a teplotným šokom. To umožňuje bez obáv uchovávať ju v chladničke, zohrievať a dokonca sterilizovať.
Naše nové fľaše pre dojčatá Natural Response sa líšia od fľašiek s voľným prietokom potravy. Podobne ako pri dojčení, zvyknutie sa n...a pitie z tejto fľaše môže vyžadovať niekoľko pokusov, čo je úplne prirodzené.

VIAC


045
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť