Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Avent Responzívna fľaša Natural s ventilom Air free 125 ml SCY670/01

Každé dieťa sa stravuje inak a vo vlastnom tempe. Pri návrhu cumlíka sme zohľadnili rôzne rýchlosti prietoku potravy, čo umožňuje úspešne nájsť tú, ktorá najlepšie vyhovuje potrebám dieťaťa, a prispôsobiť fľašu jeho individuálnym požiadavkám. Všetky cumlíky Natural Response sú vyrobené z mäkkého silikónu.
Otvor cumlíka bol skonštruovaný tak, aby mlieko vytieklo len vtedy, keď dieťa saje. Tým sa zabezpečí, že mlieko sa nikam nevyleje.


015
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť
Responzívna fľaša Natural s ventilom Air free 125 ml SCY670/01
Novinka
Obsah balenia
1 ks cumlík s reguláciou prietoku (2 rýchlosti)
1 ks Fľaša pre dojčatá 125 ml"

"MLIEKO PRÚDI TAK AKO Z PRS, OBMEZUJÚC PROBLÉMY S KŔMENÍM
DOJČENČENSKÁ DUDLÍK IMITUJÚCA PRS*
• Dudlík so reguláciou prietoku (2 rýchlosti)

PRIROZENÉ PRIADHERNUTIE VĎAKA DUDLÍKU VO FORME BRADAVKY
Široký, mäkký a elastický dudlík imituje tvar a štruktúru ženskej prsnej žľazy, pomáhajúc dieťaťu priisať sa a pokojne piť.

DUDLÍK UMOŽŇUJE PRIETOK MLEKA LEN V OKAMŽIKOCH AKTÍVNEHO SAJANIA DIEŤAŤA.
Dudlík Natural Response podporuje prirodzený rytmus kŕmenia dojčiatka a uľahčuje spojenie dojčenia prsou a fľaše. Dudlík je vybavený unikátnym otvorom, ktorý spôsobuje vytekajúce mlieko len v okamihu aktívneho sajania dieťaťom. Tým sa zabezpečí, že keď dieťa prestane sať, aby načerpalo vzduch, mlieko tiež prestane tiecť.

NAVŠTÍVTE NAVRHOLIŤ S OHĽADOM NA OBMEZENIE PROBLÉMOV S KŔMENÍM
Antikolikový náušník AirFree, ktorý zabraňuje prenikaniu vzduchu do malého bruška počas kŕmenia v stojacej polohe, poskytuje dodatočnú ochranu pred problémami súvisiacimi s kŕmením.



ZHODNOSŤ S INÝMI PROD...UKTMI PHILIPS AVENT
Odsávačku, fľašu a časti pohára je možné ľubovoľne kombinovať, aby ste vytvorili produkt presne prispôsobený vašim potrebám.

ĽAHKO uchopiteľné, AJ MALÝMI RUKAMI
Ergonomickú fľašu je ľahké držať pod akýmkoľvek uhlom, čo zabezpečuje maximálny komfort pri kŕmení. To je pohodlné pre dospelé ruky aj malé ruky dojčaťa.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE, UMÝVANIE A SKLADANIE
Široký krk fľaše uľahčuje jej naplnenie a umývanie. Obsahuje len niekoľko častí, čo umožňuje rýchle a jednoduché skladanie.
Cumlíky A FĽAŠE NATURAL RESPONSE NEOBSAHUJÚ BISFENOL A*

Naše nové fľaše pre dojčatá Natural Response sa líšia od fľašiek s voľným prietokom potravy. Podobne ako pri dojčení, zvyknutie sa na pitie z tejto fľaše môže vyžadovať niekoľko pokusov, čo je úplne prirodzené.


VIAC


015
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť