Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Sensillo Mušelínový ovinováčik s bambusovým vláknom 2 ks

Materiály vyrobené z bambusových vlákien sú mimoriadne mäkké a jemné, často porovnateľné s hodvábom. Bambus je rastlina cenená sa pre svoje zdravotné a upokojujúce vlastnosti pre pokožku. Je obnoviteľným a ekologicky priateľským zdrojom. Rastie veľmi rýchlo, až do 1 metra denne, a na jeho pestovanie sa nepoužívajú pesticídy. Bambus má antibakteriálne vlastnosti, vďaka čomu eliminuje nepríjemné zápachy. Jemné bambusové vlákna vyžadujú vhodnú teplotu počas prania. Tým sa zachová mäkká štruktúra závoja.

Bambusové plienky, prirodzené a veľmi mäkké, sú nevyhnutnou súčasťou výbavy - nenahraditeľné nielen v novorodeneckom období, ale aj v období dojčenskom. Plnia mnohé funkcie, vrátane deky, uteráku a hračky na hranie, a v lete slúžia ako sieťky proti komárom a ochrana pred slnkom. Predovšetkým však slúžia na zabaľovanie dieťaťa do spánku. Dieťa sa v kokóne vytvorenom jemným závojom cíti pohodlne a bezstarostne, čo má vplyv na jeho dobrý spánok.


030
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť
Mušelínový ovinováčik s bambusovým vláknom 2 ks
Eko produkt
TECHNICKÉ ÚDAJE:

Materiál:
70% bambus, 30% bavlna
70% bambus, 30% bavlna

Rozmery :
120 x 120 cm
120 x 120 cm
Rozmery balenia:
24,5 x 18,5 x 5,5 cm
24,5 x 18,5 x 5,5 cm
Hmotnosť balenia:
0,44 kg
0,44 kg

Plienky sú vyrobené z bambusových vlákien. Môžu sa používať už od prvých dní života. Zabezpečujú najvyšší komfort odpočinku a skvele regulujú telesnú teplotu počas spánku, pretože v lete miernu chladia a v zime jemne zahrievajú. Závoje sú skvelým doplnkom do detskej izby alebo do kočíka.
Certifikát Oeko-Tex Standard 100.

VLASTNOSTI:
mäkké a jemné
antibakteriálne
priedušné
hypoalergénne - vhodné pre citlivú pokožku
odolné voči zápachom
ideálne ako prikrývky doma aj pri prechádzkach
balené v pevnom kartónovom obale s okienkom - skvelý nápad na darček
predávané v dvojbalení



030
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť