Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Maltex Baby Výbavička pre novorodenca_vanička+ iné potrebné produkty

Čo kúpiť páru ktorý čaká dieťa? Najčastejšie sa výber týka drobností - plyšové hračky, hryzadlá, oblečenie. Medzitým, aby sme skutočne odbremenili budúcich rodičov od výdavkov, stojí za to vybrať si niečo, čo bude praktické, pekné a pripravené najmä na prvé mesiace starostlivosti o dieťa - nie hračky „na neskôr“, pretože novonarodené dieťa je príliš malé na to, aby ich videlo, nie séria oblečenia „keď bude väčší“, ktoré sa niekde v skrini môže stratiť, predstavujeme ideálny produkt už od prvých dní života dieťaťa. V takýchto chvíľach fungujú sady špeciálne vytvorené ako darček, tzv. Výbavičky. Jednou z najzaujímavejších je výbavička pre novorodeneckú značku Maltex Baby.


380
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť
Výbavička pre novorodenca_vanička+ iné potrebné produkty
rozmery:
84x58x28 cm
84x58x28 cm

Hlavná výhoda tejto sady, ktorá ju odlišuje na trhu - je pôsobivé balenie - rieši otázku možného dekoratívneho papiera a vytvára skvelé riešenie, ktoré funguje na cestách. Prepravná taška sa dá použiť počas víkendového výletu, rodinnej dovolenky alebo počas prázdnin. Vďaka tomu je pohyb s vaničkou veľmi jednoduchý a veľmi pohodlný.
Výbavička obsahuje:
+ pohodlnú a odolnú tašku na prepravu vaničky
+ vaničku s protišmykovou podložkou a lehátkom
+ veľmi praktická vypúšt'acia zátka
+ ukazovateľ teploty
+ novorodeneckú silikónovú zubnú kefku - náprstok
+ mäkkú kefku na vlasy
+ novorodeneckú osušku s kapucňou a žinkou
+ gumená knižka pre dieťatko do vody
+ termoobal na fľašu

Všetko príslušenstvo - počnúc masážnou kefkou na ďasná a končiac osuškou - má najlepšiu kvalitu. Boli vybrané takým spôsobom, že nielenže aby vyzerali dobre v priehľadnom obale a aby skvelé vzájomne ladili, ale predovšetkým aby boli praktické. Vaňa Maltex Baby je veľmi pohodlná: má pohodlný korok, ktorý chráni pr...ed zbytočným prenášaním a preťažením chrbtice pri vylievaní vody, má doplňujúce vyhĺbenia - na ktoré je možné umiestniť mydlo, či šampón, má podložku / kúpeľňové lehátko - ideálne na kúpanie najmenších detí do 6 mesiacov, pre zvýšenie bezpečnosti v nekĺzavej podložke, nekĺzavej oblasti vo vani - ovplyvňuje bezpečnosť a umožňuje pokojné kúpanie aj tých najmenších detí, vaňa je dostatočne veľká na to, aby slúžila niekoľko mesiacov

VIAC


380
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť