Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

Lés Deglingos Melamínový tanier Les Déglingos HIPPIPOS

Les Deglingos je výnimočná banda. Skladá sa z bláznivých zvierat, vždy túžiacich po šialenstve a hudbe. Milujú spievať (aj keď nie vždy vedia), vymýšľať nové slová (najmä tie, ktoré končia "-os"), infikujú optimizmus a nikdy ich netreba dvakrát presviedčať na "somariny". Niekedy však dávajú prednosť pritúliť sa, aj pred najlepším dobrodružstvom. Rovnako ako Ty.


skladom
Dostupnosť
Melamínový tanier Les Déglingos HIPPIPOS
novinka
Možno ho umývať v umývačke riadu.

Ohrev v mikrovlnnej rúre sa neodporúča.

Rozmery:
22 cm x 22 cm
22 cm x 22 cm

Materiál:
melamín
melamín
Neobsahuje BPA, ftaláty a cadmium

Hippopotamus Hippipos je vášnivý cestovateľ a najväčší vizionár, ktorého poznáte. Má milión nápadov za minútu a nebojí sa výziev. Reaguje s nadšením na všetko, čo je zvláštne a bude vás v každej situácii motivovať. Ba! Dokonca Ťa nahovorí aby si vyskúšal zmrzlinu z mrkvy, naučiť sa plávať a jazdiť na kolieskových korčuliach. Štvorcový, dvojdielny tanierik so zaoblenými hranami je vhodný aj na prvé jedlo dieťaťa. Bezpečný, ľahký a šikovný bude tiež pri učení, ako jesť samostatne. Vyrobené z neporaziteľného melamínu najvyššej kvality.


:
Francúzska značka Les Deglingos sa vyznačuje predovšetkým kvalitou a originálnym dizajnom, ktorý vďačí nielen dizajnérovi Stephanie Dick, ale aj ... babičke zakladateľa - Laurent Manceron. Bola to len hračka z útržkov tkanín, ktorú už pre rokmi vyrobila pre svojho vnuka, ktorý ho inšpiroval k vytvoreniu zbierky.
skladom
Dostupnosť