Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

BabyMatex Bavlnený polohovací vankúš z mikroperličiek 190cm

Vankúš RELAX zo 100% bavlny pre matku a dieťa značky BabyMatex, ideálny pre tehotenstvo, kŕmenie a odpočinok. Antialergický perličkový mikrogranulát, ktorý je v ňom obsiahnutý, zaisťuje správne umiestnenie dieťaťa, či jeho alebo Vaše polohovanie.


080
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť
Bavlnený polohovací vankúš z mikroperličiek 190cm
Výpredaj
(Číslo produktu.:
0101)
0101)
dĺžka:
190 cm
190 cm
podšívka:
100% bavlna
100% bavlna
výplň:
antialergický perličkový mikrogranulat
antialergický perličkový mikrogranulat

Počas tehotenstva:

Keď sa v posledných mesiacoch brucho vás-tehuliek stáva väčšie a väčšie a ležať na ňom často nie je možné, a poloha na chrbte môže spôsobiť nepravidelný prietok krvi do telíčka vášho dieťaťa, veľký vankúš RELAX originálnej značky BabyMatex spoľahlivo stabilizuje bočnú polohu vášho tela.
V noci, ako aj počas normálneho odpočinku, môže byť umiestnený na prednej i zadnej časti tela.
Podporou nohy a brucha je chrbtica odťažená, vďaka čomu budúce mamičky môžu spať pohodlne, zatiaľ čo umiestnená na zadnej strane zabráni nechcenému prevráteniu na chrbát.

Počas kŕmenia:

Vankúš BabyMatex RELAX je dokonalým pomocníkom. Už v prvých dňoch kŕmenia sa často objavujú rôzne ochorenia. Sú to predovšetkým natiahnutie svalstva chrbta a krku, rovnako ako rany prsníka, vyplývajúce z nesprávneho uloženia dieťatka počas kŕmenia. Navyše môže dôjsť väčšiemu namáhaniu dolnej časti chrbtice, čo môže byť problematické aj po dlhom čase po pôrode.
Vankúš RELAX značky BabyMatex umožňuje matk...ám pohodlnejšie a ľahšie kojenie, významne zmierňuje oblasť rúk, ramien, krku a chrbta. Perličková výplň udržiava stabilnú a pohodlnú polohu matky a dieťaťa počas kŕmenia, bez ohľadu na to, či dieťa je kojené v polohe sedu alebo v ľahu. Môžete tiež použiť vankúš ako opierku chrbta a umiestniť ho ako podkovu na prednej i bočnej strane.

VIAC


Farba:

080
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť