Fulltextové vyhľadávaniehľadaťnákupný košík0,- €

CANDIDE Antikolikový masážny pás S TERMOFOROM z kôstok čerešní na uvoľnenie kŕčov bábätka

Tento skvelý pás je ideálnym pomocníkom každého rodiča pri upokojovaní kŕčov dieťatka. Obsahuje hrejivé kôstky z čerešní, ktoré upokoja detské bruško. Pás je nastaviteľný vďaka upevneniu na suchý zips.


050
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť
Antikolikový masážny pás S TERMOFOROM z kôstok čerešní na uvoľnenie kŕčov bábätka
novinka
Veľkosť 65cm
Materiál:
70% bavlna 30% polyester
70% bavlna 30% polyester
Podšívka:
100% bavlna
100% bavlna
Plnenie 1:
100% polyester Tepelná výplň; 100% čerešňové kôstky (ktoré rozohrejete v priebehu niekoľkých minút napr. V mikrovlnke, na radiátore, kachlovej piecke, ...).
100% polyester Tepelná výplň100% čerešňové kôstky (ktoré rozohrejete v priebehu niekoľkých minút napr. V mikrovlnke, na radiátore, kachlovej piecke, ...).
Zohrievanie v mikrovlnke:
800w 20sek.
400w 40sek.

Špirála na páse ukazuje smer masáže.
Farba:
hviezdičky.
hviezdičky.

Veľmi odporúčaný pre predčasne narodené bábätká a bábätká od 0-2 mesiacov.
Ergonomický tvar pre batoľatá.
PRAKTICKÉ: Centrálne otvorenie.
Jemne prešívaný z mäkkej tkaniny pre väčšie pohodlie.



:
Francúzska firma Candide intenzívne každoročne skúma už viac ako 20 rokov, aby Vám zjednodušila život s dieťatkom. Aby ste s dieťaťom prežili nezabudnuteľné okamihy a ponúka vám bezpečné a inovatívne produkty, ktoré uspokoja váš neustále sa meniaci svet.

Má špičkový výskumný a vývojový tím, ktorý je vždy na čele najnovšieho technologického pokroku v oblasti materiálov a priemyselných procesov. Úzko spolupracuje s lekármi a inžiniermi pri vývoji inteligentných produktov, ktoré prispievajú k neustále sa meniacim potrebám rodičov. Tento ich prístup každoročne vedie k úspešným patentovaným výrobkom.
050
Hmotnosť
skladom
Dostupnosť